Zamieszczone przez piramida
OII podświetlenie otwierania szyb w drzwiach kierowcy
Zwiń
X
-
pisałem że rozebrałem całość i że diody (dokładnie to ledy) nie świecą tylko lekko się żarzą
nic więcej nie robiłem bo ciemno już się robiło i akurat do miasta musiałem skoczyć
się zastanawiam czy przycisk od zamykania nie ma na to wpływu bo mi nie działa otwieranie, a dokładnie to trzeba bardzo mocno nacisnąć :|
i jakoś to chyba w tym czasie zauważyłem pierwszy raz
Komentarz
-
-
jeżeli trzeba mocno nacisnąć, to znaczy, że się już "wybił" przełącznik.
Sprawdź napięcie na diodach stykach diód i będziesz wiedział, co jest.
Nie wiem, czy te diody nie są łączone szeregowo... jeżeli się nie mylę, to wystarczy, że pierwsza się spaliła iKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinente, ale nie pisałem że źle się szyba otwiera albo coś nie łączy?Zamieszczone przez abstinentprzycisk od zamykania nie ma na to wpływu bo mi nie działa otwieranie, a dokładnie to trzeba bardzo mocno nacisnąć :|
Miernik w łapki i do dziełaKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz
-
-
dzisiaj rano siadam i odpalam, światła, podgrzewanie lusterek, tylna szyba, wsteczny i co
świeci jak trzeba
ruszam do tyłu, przejechałem za bramę zaczęło migać i znowu to samo :evil:
[ Dodano: Sro 14 Lis, 12 20:28 ]
dominik9420, nie za bardzo działa przycisk od centralnego zamka pomiędzy fotelami, a nie od szyb :idea:
Komentarz
-
-
Miałem kiedyś podobną usterkę. Kolega wymienił panel na nowy. Po 1,5 roku mam znów ten sam problem - przednie podświetlenie przycisków nie działa. Panel znów do wymiany :?
To tak samo jak z kierunkowskazami w lusterkach, przepali się dioda i cała część do wywalenia.* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Komentarz
-
Komentarz